SMID - Živimo dediščino

Se ukvarjate z ohranjanjem in predstavljanjem naravne ali kulturne dediščine in iščete nasvet, znanje ali priložnost za sodelovanje? Prišli ste na pravi naslov!

SMID vabi pod svoje okrilje vsa društva, zavode, posameznike in neformalne skupine, ki jih zanima interpretacija dediščine. Članstvo v mreži je brezplačno in dostopno vsem.

Galerija slik

Galerija slik

Naslednji dogodki:
Ta trenutek ni dogodkov

Ponudba dediščinskih skupnosti

SEMENJ250

Števec pogledov vsebine : 218594

Podpišite peticijo

Se ukvarjate z ohranjanjem in predstavljanjem naravne ali kulturne dediščine in iščete nasvet, znanje ali priložnost za sodelovanje? Prišli ste na pravi naslov!

Včlanite se v Slovensko mrežo za interpretacijo dediščine! Svojim članom nudimo:

- novice s področja interpretacije dediščine in aktualne informacije o priložnostih za javno financiranje, ki jih v obliki e-novičnika prejmete enkrat mesečno na vaš elektronski naslov,
- brezplačna svetovanja s področja priprave interpretacije dediščine, delovanja nevladnih organizacij (predpisi in zakonodaja, prijava na razpis, vodenje projekta) ter vključevanja dediščinskih vsebin v turizem,
- brezplačno udeležbo na izobraževanjih in delavnicah, ki potekajo večkrat letno v obliki enodnevnih šol interpretacije dediščine,
- možnost predstavitve vašega društva, zavoda ali dediščinske skupnosti na spletni strani mreže,
- možnost objave vaših dogodkov na naši spletni strani in preko e-novičnika,
- redno informiranje o novostih s področja dediščinskih politik in možnost sodelovanja v pobudah za spremembo predpisov in zakonodaje s področja dediščine.

Članstvo v mreži je brezplačno.

Član mreže SMID postanete z izpolnitvijo pristopne izjave, ki jo najdete v priponki. Pošljete jo na naslov:

NEC CERKNICA
Popkova ulica 4
1380 Cerknica
(s pripisom: Pristopna izjava za SMID)

V kolikor želite več informacij o mreži ali članstvu v mreži nam pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Priponke:
Prenesi to datoteko (PRISTOPNA IZJAVA.doc)PRISTOPNA IZJAVA.doc[ ]189 Kb