SMID - Živimo dediščino

Se ukvarjate z ohranjanjem in predstavljanjem naravne ali kulturne dediščine in iščete nasvet, znanje ali priložnost za sodelovanje? Prišli ste na pravi naslov!

SMID vabi pod svoje okrilje vsa društva, zavode, posameznike in neformalne skupine, ki jih zanima interpretacija dediščine. Članstvo v mreži je brezplačno in dostopno vsem.

Galerija slik

Galerija slik

Naslednji dogodki:
Ta trenutek ni dogodkov

Ponudba dediščinskih skupnosti

SEMENJ250

Števec pogledov vsebine : 218601

Podpišite peticijo

Vabljeni na delavnico vlaganja sveže zelenjave in zelišč

33Društvo Lavita vas vabi na praktično delavnico vlaganja sveže zelenjave in zelišč v soli, shranjevanja v olju in maščobi, ki bo potekala v petek, 14.9.2012 od 15:30 do 17:30 in od 18:00 do 20:00. 

Delavnico vodita ga. Sanja Lončar, avtorica knjig  Ščepec rešitve, Vojna ali mir z bakterijami… in ga. Lojzika Škarič.

Vsebina in potek delavnice: kako ohraniti tisto, kar smo pridelali in kako shranjevati zelišča v soli in olju ter še mnogo drugega. Svojo prisotnost predhodno prijavite na e –naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali preko SMS na tel: 041 770-120.

Cena delavnice: 10 eur, vključuje teoretično in praktično izobraževanje. Prispevek lahko poravnate na TRR: SI56 0510 0801 3396 759  Abanka - Društvo Lavita ali na dan prijave osebno. V kolikor boste prispevek poravnali preko TRR vas naprošamo, da prinesete dokazilo o plačilu s seboj.
Za udeležbo na delavnici so potrebne predhodne prijave in naprošamo za resnost prijave.  
Delavnico zaradi velikega števila prijav na prvi delavnici ponavljamo in bo ponovno število udeležencev omejeno.