SMID - Živimo dediščino

Se ukvarjate z ohranjanjem in predstavljanjem naravne ali kulturne dediščine in iščete nasvet, znanje ali priložnost za sodelovanje? Prišli ste na pravi naslov!

SMID vabi pod svoje okrilje vsa društva, zavode, posameznike in neformalne skupine, ki jih zanima interpretacija dediščine. Članstvo v mreži je brezplačno in dostopno vsem.

Galerija slik

Galerija slik

Naslednji dogodki:
Ta trenutek ni dogodkov

Ponudba dediščinskih skupnosti

SEMENJ250

Števec pogledov vsebine : 218592

Podpišite peticijo

Vabilo na 12. Poletno akademijo

e-clic_logo_final_with

"Kultura in krajina: prispevki k trajnostnemu razvoju podeželja"

Društvo Euracademy vas vabi, da sodelujete na 12. Poletni akademiji "Kultura in krajina: prispevki k trajnostnemu razvoju podeželja", ki bo potekala v sodelovanju z Notranjskim ekološkim centrom, Cerknica. 13.–21. julij 2013, Loški potok, Slovenija
Krajina v sebi skriva več kot se zdi na prvi pogled. Spoznaj Evropsko konvencijo o krajini - Sodeluj!

 

Se želite udeležiti Poletne šole?

12. Poletna akademija vabi udeležence iz vse Evrope, ki delujejo na področju razvoja podeželja, kreativne industrije in kulturne dediščine. Akademija je namenjen 40-im udeležencem, ki bodo povabljeni, da delijo svoje izkušnje, da pridobijo nova znanja in spretnosti ter izkoristijo možnosti povezovanja na mednarodni ravni. V nadaljevanju si poglejte:

Vabilo

Urnik

 

V kolikor mislite, da je poletna šola prava odločitev, vas vabimo, da izpolnite in jo pošljete na enega od spodnjih kontaktov:

  • e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
  • fax: 00386 1 7096 260
  • naslov: NEC, Cerknica, Popkova ulica 4, 1380 Cerknica, Slovenija