SMID - Živimo dediščino

Se ukvarjate z ohranjanjem in predstavljanjem naravne ali kulturne dediščine in iščete nasvet, znanje ali priložnost za sodelovanje? Prišli ste na pravi naslov!

SMID vabi pod svoje okrilje vsa društva, zavode, posameznike in neformalne skupine, ki jih zanima interpretacija dediščine. Članstvo v mreži je brezplačno in dostopno vsem.

Galerija slik

Galerija slik

Naslednji dogodki:
Ta trenutek ni dogodkov

Ponudba dediščinskih skupnosti

SEMENJ250

Števec pogledov vsebine : 218593

Podpišite peticijo

4. Evropski kongres o podeželskem turizmu

eu_ruralV Romuniji bo med 5. in 9. oktobrom v okrožju Neamţ v vzhodnem delu Romunije potekal 4. Evropski kongres o podeželskem turizmu.

Organizator dogodka je EuroGites, Evropska federacija za ruralni turizem, ki v osemindvajsetih državah Evrope nudi edinstvene priložnosti doživetij ruralnega turizma. Udeleženci kongresa z zelo pestrim programom bodo imeli priložnost pridobiti neposredne informacije o trendih te izjemno raznovrstne in pomembne aktivnosti za podeželske regije.

Na kongresu bo govora tudi o kulturni dediščini v povezavi s turizmom, o tem, kako se lahko vaške skupnosti in dediščino ohranja žive tudi skozi turizem ter o lokalnih kulinaričnih ponudbah kot posebni ruralni dediščini Evrope.